Halloween forslag: Udforsk mumiernes grave i Kongernes dal, Egypten

For at inspirere og hjælpe rejsende, der kunne tænke sig en ekstra uhyggelig Halloween getaway, har Booking.com fundet frem til en række særdeles oplagte Halloween destinationer, hvor du kan forskrækkes og mærke adrenalinsuset.

Et af disse er Kongernes dal i Egypten.

Udforsk mumiernes grave i Kongernes dalEgypten
For rejsende der ønsker at vide mere om mumier, er en tur til Kongernes Dal, der er et af de mest berømte arkæologiske steder i verden, et must. Kongernes Dal ligger på den vestlige bred af Nilen i Luxor, der er berømt for at være faraoernes hovedstad under deres storhedstid. Du kan få en meget unik oplevelse ved at tage på en lille privat rundvisning i Luxor og Kongernes Dal. Her får du en sjælden mulighed for at udforske nogle af de vigtigste vartegn fra det antikke Egypten. På dette arkæologiske sted i Egypten er der blevet fundet mere end 60 grave med konger fra det antikke Egypten, herunder Tutankhamons. Men pas på faraoernes forbandelse! Kort tid efter Tutankhamons grav blev åbnet, led flere medlemmer af ekspeditionen alt for tidlige mystiske dødsfald. Sig ikke at vi ikke advarede dig.

Her skal du bo: Hilton Luxor Resort & Spa ligger ved bredden af Nilen og tilbyder stilfulde værelser med uforstyrret udsigt fra vandkanten, luksuriøse spafaciliteter og fantastiske infinity-pools. Kongernes Dal ligger lige på den anden side af Nilen, og templerne i Karnak og Mummification Museum er endnu tættere på. Her kan du lære om den forhistoriske tradition med at balsamere de døde. Hotellet er også en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram og giver gæsterne information om lokale økosystemer, arv og kultur.