Forslag til bådophold: Mascots Houseboats

Sommertiden er også tiden, hvor det er tid til ophold i vandet. Booking.com har fundet frem til de bedste bådophold til afslappende nætter på vandet denne sommer. I nedenstående kan du læse om Mascots Houseboats i Indien.

Mascot HouseboatsSrinagarIndien
Mascots Houseboats ligger på den rolige Nigeen Lake og er perfekte til rejsende der ønsker et afslappende ophold omringet af vand og fredfyldt natur uden at skulle bekymre sig om søsyge. Husbådenes smukke kunsthåndværk og sofistikerede indretning med udskæringer i træ og traditionelle møbler vil sende gæsterne tilbage til en helt anden æra. Området er ideelt til at stå på vandski, svømme og sejle. Der er også rig mulighed for at kigge på fugle da området omkring husbådene er fyldt med mange forskellige slags fugle. Ombord vil gæsterne kunne spise autentisk indisk mad og beundre den glimtende udsigt fra udsigtsdækket.