Nyheder i Billund Lufthavn i vinterprogrammet

Med udgangen af oktober blev der også sat et punktum for årets sommerfartplan i Billund Lufthavn.

Vinterfartplanen er startet op, og som hvert år betyder det, at en lang række af sommerdestinationerne er gået på pause, men i år er der 11 nyheder vinteren over fra Billund Lufthavn.

Tenerife, Birmingham, Craiova i Rumænien og Bolzano i Italien er blandt de helt nye ruter. Derudover fortsætter Vueling med at flyve til Barcelona gennem vinteren ligesom også, at Wizz Air fortsætter med at flyve til Cluj. Widerøe åbner til Bergen, Turkish Airlines flyver til Istanbul, mens Ryanair fortsætter deres nye ruter til Madrid og Turino. SUN-AIR har netop også genåbnet til deres direkte rute til Manchester. Udover ruteflyene er charterbureauerne også aktuelle med skønne destinationer.

“I søndags fløj Ryanair for første gang til Birmingham, og i går, 31. oktober, startede SUN-AIR i samarbejde med British Airways deres rute til Manchester igen. Der er et stort, attraktivt ruteudbud fra Billund Lufthavn henover vinteren. Derudover har charterbureauerne igen vist sig fra deres fine side og giver vestdanskerne nogle skønne charterdestinationer. Vi har et fuldt overblik over alle destinationer på vores destinationsunivers på bll.dk”, siger Jan Hessellund,  adm. direktør Billund Lufthavn.