Borgmesteren i Helvede udlejer sin bolig til Halloween


Nogle byer har et navn så specielt, at de passer perfekt til særlige lejligheder og mærkedage. Sådan en by er amerikanske Hell, som hvert år til Halloween bliver lagt ned af gæster, der ønsker en ultimativt uhyggelig aften.

Hell i Michigan huser 72 indbyggere og fem butikker, som alle er ejet af byens selvudnævnte borgmester John Colone. I år har John Colone besluttet at udleje sin private bolig via Airbnb som et særligt tilbud, idet byen ikke råder over et hotel. Det sker i alt tre gange i oktober, hver gang til den beskedne sum af 31 dollars.

John Colone forsikrer, at hans private hjem er fuld af uhygge, hvilket virker sandsynligt, idet han igennem flere år har gjort et stort nummer ud af at dyrke Hells mørke sider. Blandt andet sælger han is fra en kisteformet isbar i ”Screams Ice Cream” og lokale madretter fra ”Hell’s Kitchen” og ”Hell Hole Diner”.