I SalzburgerLand forsætter vintermagien efter solnedgang

Østrigske SalzburgerLand er kendt for sine populære skipister, men området byder også på mange andre eventyrlige oplevelser som vintervandring, spabade og kilometerlange kælkebakker. Og i SalzburgerLand stopper vinteraktiviteterne ikke, når solen går ned. Her forsætter vinteridyllen under stjernehimlen, i lanternelysets varme skær og på oplyste kælkebakker.

SalzburgerLand har pister for børn, begyndere og erfarne skiløbere, men det østrigske skiområde byder også på eventyrlige oplevelser, hvis man klikker skiene af. Høj sol, frostklar luft og frisk sne sætter rammerne for den perfekte vinterdag, og i SalzburgerLand forsætter vintermagien, når dag bliver til aften. Der er nemlig mange vinteraktiviteter selv efter mørkets frembrud, hvor lanternelamper skaber en magisk atmosfære på vintervandreturen, og man kan kigge op på stjernehimlen fra spabadene eller suse afsted på oplyste kælkebakker.

”Mange af vores gæster tager hertil på grund af pisterne, men når de først er her, opdager de, at SalzburgerLand er meget mere end bare et skiområde. Med spabade, vintervandring og kælkebakker har regionerne i SalzburgerLand et stort udbud af aktiviteter både med og uden ski på fødderne. Flere af aktiviteterne forsætter ud på aftenen, så der er masser af tid til både at stå på ski og prøve nogle af de mange andre vinteraktiviteter,” siger Yvonne Rosenstatter, Head of Market Management, SalzburgerLand Tourismus.

Vintervandring gennem eventyrlige snelandskaber i lanternelys
Vandring i Alperne er en unik oplevelse, og det er faktisk noget, man kan prøve både forår, sommer, efterår og i vinterens eventyrlige snelandskaber. Vintervandring er en aktivitet, hvor man kan koble fra i bjergenes ro langt væk fra skilifter og pister. I Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn venter 140 kilometer vintervandreruter, som både giver anledning til at komme op i bjergene og ned i dalene. Man kan tage på vintervandretur både med eller uden snesko.

Vil man hellere bruge dagen på pisterne, kan man tage med på en aftentur i lanterne lampernes varme skær i Salzburger Saalachtal. Lanternevandring er en helt særlig vandreoplevelse, hvor man tager afsted med en lokal guide og vandrer til en af de gamle alpehytter. Lanternelyset skaber en magisk atmosfære på turen, og fremme venter hygge ved bål og noget varmt at drikke.

Læs mere på:
https://www.saalbach.com/en/service/infrastructure/winter-hiking_a_1634
https://www.lofer.com/en/things-to-do-in-winter/winter-activities/winter-hiking/winter-hiking-program

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Hochkönig, St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See- Kaprun, Wagrain og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader og flere end 200.000 hotelsenge. Læs mere om SalzburgerLand på https://www.salzburgerland.com/da/.