Hotel Dalgas i Brande bliver en del af BWH Hotels

Hotel Dalgas beliggende i hjertet af Brande vil fra 1. september 2024 ændre navn til Hotel Dalgas, BW Signature Collection, og gæster vil kunne nyde en kombination af hyggelig og moderne indkvartering samt unik kunstnerisk udsmykning.

Hotel Dalgas tilbyder i alt 61 værelser, herunder 52 moderne værelser på Hotel Dalgas samt 9 ekstraordinære kunstværelser på ART Hotel Dalgas, hvor hvert værelse er udsmykket af lokale kunstnere. Denne særlige tilføjelse sikrer en ny inspirerende oplevelse for alle besøgende, uanset om de rejser af forretning eller fornøjelse. ”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores gæster denne anderledes oplevelse, hvor komfort møder kunst. Hotel Dalgas er ikke bare et sted at overnatte, det er et sted at opleve”, siger Andreas Gottlieb, Chief Growth Officer hos BWH Hotels.

Hotellets placering i Brande tilbyder nem adgang til både lokale seværdigheder og forretningsmuligheder, hvilket gør det til et ideelt valg for både turister og forretningsrejsende. Med introduktionen af Hotel Dalgas fortsætter BWH Hotels med at udvide og diversificere vores tilbud, så vi kan møde og overstige de skiftende behov hos vores gæster.