Nyt fra Liseberg i Göteborg: Luna Park

Årets nyhed fra Göteborgs store forlystelsespark Liseberg er det nye måneområde Luna Park. Der investeres mere end 100 millioner SEK i området, og det vil appellere til familier, også dem med større børn. I virkeligheden tages der forskud på glæderne, for det er først næste år, at forlystelsesparken fylder 100 år. Men allerede i år ser Luna Park dagens lys med to ud af fem forlystelser for hele familien. De to, der tyvstarter, hedder Turbo og Tempus. Og lige i tide til jubilæumsfejringen åbner Luna-rutsjebanen også, som skulle blive djævelsk hurtig og ganske vild. Med sin højde på 33,5 meter bliver Luna den højeste og hurtigste af sin slags i verden.

I Tempus er både tid og rum sat ud af spil, og den vilde karrusel har fire roterende aksler, der lader gæsten flyve op, ned og ikke mindst rundt. Turbo er en interaktiv forlystelse med motorcykel og sidevogn, hvor gæsten i sidevognen selv bestemmer farten, og hvor meget der skal køres rundt, op og ned.

I 2023 står også Lisebergs jubilæumsprojekt Grand Curiosa Hotel klar, og i 2024 åbner det nye indendørs vandland Oceana.

Læs mere: www.liseberg.se/luna-park/