Hotte rejsemål fra Booking.com: Atlanta, USA

Hos portalen Booking.com har de kigget på de globale bookingtendenser for at kunne dele de otte mest hotte rejsemål du kan udforske i 2022. Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie – der er et rejsemål for alle hvor de kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

Hos Bangeforikkeatleve.dk bringer vi information om de otte udvalgte rejsemål. Her Atlanta i Georgia i USA.

Atlanta, USA
Atlanta er hovedstaden i staten Georgia og er kendt som det kulturelle centrum i USA’s sydstater. Her kan du opleve et ægte byeventyr. Hovedstaden er fuld af livlige kvarterer med restauranter i verdensklasse og et rigt natteliv og er dermed et fantastisk rejsemål for alle typer af rejsende. Byen er desuden hjemsted for nogle vigtige historiske steder såsom Martin Luther King Jr National Historical Park og National Center for Civil and Human Rights – lige noget for historieelskere. 73% af de rejsende ønsker nemlig at have autentiske oplevelser der afspejler den lokale kultur. I denne by ville de lokale anbefale at besøge Ponce de Leon Avenue, som er en 26 km lang vej der forbinder Atlantas mangfoldige kvarterer og giver de besøgende mulighed for at opleve hele byen langs én lige vej. “The Ponce”, som den kaldes af de lokale, er hjemsted for alt fra tatovører og undergrundsnatklubber til antikvitetsforretninger og kirker og viser den mangfoldige og rige kultur som Atlanta har at byde på.

Her skal du bo: Det stilfulde Hotel Clermont ligger en kort gåtur fra Piedmont Park, som er et frodigt grønt område, der også fungerer som det atletiske centrum i byen. Her finder man desuden en dejlig restaurant, bar og fitnesscenter. Dette boutique-hotel er perfekt til et komfortabelt ophold i denne livlige by med sin farverige og smarte indretning.