Otte romantiske rejsemål rundt om i verden til Valentinsdag

Hvert år den 14. februar bliver der sendt millioner af kort, røde roser og gaver i anledningen af valentinsdag og for at fejre kærligheden. Hvis du har lyst til at forkæle din udkårne lidt ekstra, er et romantisk ophold for to også en glimrende idé. Booking.com har set nærmere på sine mere end 28 millioner overnatningssteder på mere end 153.000 rejsemål rundt om i verden for at finde 8 romantiske steder* hvor man kan fejre kærligheden på valentinsdag. Her er noget for enhver smag, uanset om man er til storbyromantik i Paris eller et mere eventyrlystent ophold i Las Vegas. Gør næste valentinsdag til noget helt særligt, og fej benene væk under din partner med et fortryllende ophold der hvor det er sikkert at rejse hen.

ParisFrankrig
Paris kaldes som bekendt også kærlighedens by, og det er et oplagt rejsemål til et romantisk valentinsophold. Nogle af de mest populære aktiviteter til at fejre valentinsdag er blandt andet at besøge Louvre, tage billeder foran Eiffeltårnet, se middelalderkatedralen Notre-Dame eller tage på en privat romantisk køretur gennem Paris i en bil med åbent tag.

Her skal I bo: Det overdådige og luksuriøse Hôtel Regina Louvre kan give enhver sommerfugle i maven med sin placering i hjertet af Paris blandt shoppinggader og museer samt med udsigt til Louvre. Dette femstjernede hotel oser af elegance og er det perfekte udgangspunkt for et ophold i Paris, hvor alle byens herligheder ligger for jeres fødder.

SoufrièreSaint Lucia
Østaten Saint Lucia i det Caribiske Hav er et helt unikt sted med hvide sandstrande, turkisblåt hav, luksusresorter, betagende vandfald og en overflod af tropisk havliv. Nyd en romantisk middag på stranden med tæerne i det bløde sand og solen der går ned i horisonten. I kan også tage i botanisk have, hvor I kan bade i varme kilder, gå en tur i de naturskønne omgivelser og se det mest farverige vandfald i Caribien.

Her skal I bo: Overnat i et romantisk paradis på Ladera Resort, et fristed for par med de mest romantiske omgivelser til et valentinsophold. Suiterne under åben himmel har udsigt til det Caribiske Havs krystalklare vand og Piton-bjergene, der står opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Tilbring kvalitetstid sammen på Sugar Beach eller ved den private pool, deltag i en vinsmagning, få en massage eller vælg noget mere aktivt som en vandre-, sejle- eller svævebanetur. Dette hotel har også fået tildelt Booking.coms mærkat Bæredygtigt overnatningssted for de bæredygtige tiltag der er blevet implementeret – for eksempel bliver både de lækre måltider og de unikke møbler lavet med lokale produkter.  

BarcelonaSpanien
Hvis I vil fejre valentinsdag et sted med et behageligt klima, strande og kulturliv, er Barcelona lige stedet. Her er aktiviteter der kan underholde enhver. Besøg den idylliske Parc de la Ciutadella, hvor I kan holde picnic eller tage på en romantisk sejltur på søen. I kan også opleve Barcelonas seværdigheder og lokale retter med en byvandring i det gotiske kvarter inklusive tapas og flamenco.

Her skal I bo: Nyd et luksuriøst ophold på The One Barcelona GL og en cocktail i tagbaren Mood, hvor der er panoramaudsigt over byen. Hotellet er elegant indrettet med marmorbadeværelser og kunstværker på alle værelserne. Hvis I har lyst til at udforske nærområdet, ligger Gaudís La Pedrera og shoppinggaden Passeo de Gràcia kun en kort gåtur derfra.

VenedigItalien
Stig ombord på en gondol, hold om din elskede og lad jer tryllebinde af Venedigs smukke omgivelser. Med sine hemmelige korridorer og kanaler der fører til de smukkeste udsigter, er der næppe noget så romantisk som en tur til Venedig. Om aftenen kan I nyde en romantisk kabaret-aften med teater i barokstil og en flerretters menu.

Her skal I bo: Bliv behandlet som kongelige på det elegante og firestjernede Hotel Ai Reali, der har moderne og stilfulde værelser, og som ligger en kort gåtur fra Rialtobroen i hjertet af denne eventyrlige by. Her kan I slappe af i luksuriøse omgivelser med antikke trægulve og detaljer i venetiansk stil samt lækre marmorbadeværelser.

Maldiverne
Maldiverne er et ekstravagant rejsemål og en tur dertil er den ultimative valentinsdagsgave. Landet består af øer der er spredt ud som perler i det Indiske Ocean. Her findes en overflod af overdådigt havliv, kilometervis af hvide sandstrande og luksuriøse villaer med privat adgang til det dybblå hav. Her finder I romantiske aktiviteter såsom luksuriøse spabehandlinger med panoramaudsigt over havet, sejlture ved solnedgang, dykkeroplevelser i særklasse og udflugter til de forskellige øer.

Her skal I bo: Forkæl jer selv med et ophold på Coco Bodu Hithi, et ægte ø-paradis på den nordlige Malé Atoll i smukke Maldiverne. Resortet er omgivet af grønne planter og kokospalmer, og I kan bo i en luksuriøs, moderne villa med privat pool og udendørs terrasse hvor det er nemt at nyde de fine omgivelser. I kan vælge blandt stedets 7 restauranter og nyde en afslappende massage i spaområdet når der skal skrues op for romantikken.

Las VegasUSA 
Rejsende på Booking.com har vurderet Las Vegas som et af de mest eventyrlige rejsemål, og den prangende by er et oplagt sted for dem der ønsker et valentinsophold med masser af spænding. I kan blandt andet nyde udsigten over den berømte Las Vegas Strip fra en helikopter, få kriller i maven i en forlystelsespark eller opleve det storslåede Grand Canyon på en køretur på den vestlige side af kløften – hvis I er særligt eventyrlystne, kan I også prøve at gå på en bro af glas eller flyve gennem luften på en svævebane.

Her skal I bo: Tjek ind på det luksuriøse resort Wynn Las Vegas i hjertet af byen på den berømte Las Vegas Strip. Nogle af værelserne har privat pool og et marmorbadekar hvor I kan slappe af om aftenen. Spis middag på restauranten Lakeside, som har udsigt over Lake of Dreams, hvor der serveres bæredygtigt fanget fisk fra hele verden. Udnyt stedets underholdningsmuligheder såsom golfbane, madlavningskursus i verdensklasse eller en forestilling på Lake of Dreams.

GramadoBrasilien
Hvis I vil opleve en anderledes valentinsdag langt fra turistruten, så kan I også tage til Gramado i Brasilien. Besøg byen langs Rota Romântica i det sydlige Brasilien som blev kåret til et af de mest populære rejsemål i 2022 af Booking.com. Byen føles nærmest som en finurlig schweizisk landsby takket være de smukke bjerge og charmerende butikker. I kan udforske områdets vingårde, tage på rundvisning på en af de mange chokoladefabrikker eller rejse hele verden rundt på det populære Mini Mundo, en park fyldt med små kopier af berømte bygninger såsom slottet Neuschwanstein i Tyskland og rokokokirken São Francisco de Assis i Brasilien.

Her skal I bo: I hjertet af Gramado ligger det smukke og elegante Hotel Colline de France, der er det perfekte sted til et romantisk ophold. Hotellet er inspireret af Frankrigs klassiske arkitektur og indretning, og der er tænkt nøje over hver enkelt lille detalje. Nyd en parmassage i spaområdet, spis privat middag i bistroen, eller slap af med chokoladefondue serveret på værelset.

Cameron HighlandsMalaysia
Cameron Highlands ligger nord for hovedstaden Kuala Lumpur og er kendt for sine imponerende teplantager, fantastiske bjergudsigt og køligere klima. Området er også kendt for sin flora og fauna – og derfor anbefales Cameron Highlands særligt til rejsende der er interesserede i blomster. I kan nyde de smukke omgivelser i en rosenhave, tage på vandretur til Cactus Valley for at se solopgangen eller besøge det uberørte Lata Iskandar-vandfald.

Her skal I bo: 1500 meter over havets overflade ligger Cameron Highlands Resort, et roligt resort med panoramaudsigt over det landlige Malaysia. Forkæl jer selv med traditionel afternoon tea og lokalt produceret te i Jim Thompson Tea Room, eller nyd de luksuriøse spaomgivelser.

* Data om anbefalinger fra Booking.com er baseret på de mest anbefalede rejsemål blandt globale rejsende til dem der er interesserede i blomster og eventyr