Isaberg havde 72.800 gæster i skisæsonen. Nu åbner sommerprogrammet

Hos Isaberg i Sydsverige har de afsluttet en skisæson med meget sne og kulde, specielt i januar og februar. Trods coronapandamien blev det en god sæson med 72.800 gæster på pisterne. Anlægget måtte dog undvære danskerne, der normalt står for 60 procent de besøgende, og dermed havde specielt hyttebyen og campingområdet ikke samme antal besøgende som de seneste år. “Men samtidig har pandamien lokket mange nye svenske gæster til bjerget, og sikkert mange som vil komme igen næste sæson”, udtaler Louise Söderlund fra Isaberg Mountain Resort.

De seneste år har de på Isaberg arbejdet for at være en destination til hele året. Og den 1. april åbner sportscentret med sommerprogrammet med en lang række aktiviteter. Der er flere nyheder i cykelfaciliteterne i Isaberg og generelt kan Isaberg byde på et actionsfyldt aktivitetsprogram. De senest syv år er gjort store investeringer, og besøgende kan benytte sig af blandt andet teknikbaner til MTB, pumptracks og med cyklen tage liften til toppen. Der er masser at komme efter på Isaberg.

Totalt har Isaberg 250.000 besøgende om året, omsætter for ca. 70 milllioner svenske kroner og har 32 fastansatte og ca. 100 sæsonarbejdere.