Nyt dansk hotel på vej: ESS Group bringer med Rox Resort lidt af Hong Kong, England, Sverige og Helsingør til Køge

ESS Group overtog i 2018 Marienlyst Strandhotel og fik dermed sin første danske destination. Flere danske projekter lå førhen ikke i kortene for ESS Group, men nogle muligheder er for gode til at lade passere.

Sådan én mulighed opstod i Køge direkte på stranden med udsigt over Køge Bugt, kun 20 minutters kørsel fra København. Der skal det nye Rox Resort husere fra sommeren 2025.

”Vi har fra start følt os hjemme i Danmark. Vores koncept falder i danskernes smag, og derfor har det været naturligt for os at se på flere muligheder. Vi er derfor meget stolte af, at vi snart kan byde velkommen til vores 15. destination – denne gang i Køge,” fortæller Jonas Stenberg, CEO i ESS Group og fortsætter: “ROX Resort bliver et strandresort af højeste internationale klasse. Vi har hentet inspiration fra Marienlyst, og fra det, som vi er lykkes med at skabe gennem årene i Sverige såsom Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle i Göteborg og Ellery Beach House i Stockholm.”

Rox Resort bliver et indbydende og elegant resort med en følelse af at komme hjem. Inspirationen og detaljer er bl.a. hentet fra Hong Kong og England.

Nyd vuet over Køge Bugt fra poolterrassen
Højdepunkterne på Rox Resort er mange. Men noget, der helt sikkert vil skille sig ud, er udendørspoolen på tagterrassen, der kommer til at tilbyde et vue, man ellers skal lede længe efter. 
”Vi er allerede forelskede i stedet. Håbet er, at københavnerne, byen Køge og hele oplandet vil sætte lige så meget pris på det, som vi allerede gør,” udtaler Jonas Stenberg.

Rox Resort kommer til at tilbyde 158 dobbeltværelser, 8 mødelokaler med plads til 400 personer, hvoraf det største lokale kan huse op til 190 personer. Hotellets pool club har tre pools, hvoraf den ene er på tagterrassen. Hotellets gæster får glæde af flere restauranter og barer. Udendørsområderne byder på masser af aktiviteter med padel- og fodbodbaner, flere terrasser, en hyggelig gårdhave med mulighed for at tage et spil petanque eller bare nyde den smukke have, der omkranser hotellet. Rox Resort er bygget i en meget høj standard, når det kommer til energieffektivitet og bliver et af Danmarks mest energieffektive resorthoteller.