Rejsetendens for 2024: Tidlig sikring af næste rejse

Rejseselskabet TUI har nørdet data og kigget i krystalkuglen for at blive klogere på, hvordan danskerne kommer til at rejse i 2024.

TUI er kommer frem en række rejsetendenser, som vi løbende beskriver her på Bangeforikkeatleve.dk og vores søstersite VilGerneLeve.dk. I dag om tidlig sikring af den næste ferie

Tidlig sikring af den næste ferie
Hos TUI er det samlede antal bestillinger til sommerferien 22 procent over det niveau, det var på for et år siden. Det understreger en ændring i bestillingsmønstret i løbet af de sidste par år. Vi er mere villige til at sikre den næste ferie, da vi ønsker noget at se frem til og ikke vil at risikere, at drømmeferien pludselig forsvinder ud af vores hænder.

”Pandemien gjorde det ved bestillingsmønstret, at vi afventede indtil sidste øjeblik, før vi bestilte vores rejse. Men historisk set har danskerne egentlig været ret gode til at bestille rejsen i god tid. Nu er der gået nogle år siden pandemien og derfor er danskerne igen klar til at sikre sig ferien i bedre tid,” siger Mikkel Hansen.