Hotel Mullsjö er et perfekt skihotel i smukke omgivelser

Ønsker du en skiweekend i et overkommeligt prisniveau og blot få timers kørsel fra Danmark, så er Hotel Mullsjö det oplagte valg som dit overnatningssted.

Svensk hygge, smuk natur og velfungerende. Det er de umiddelbart oplagte labels at sætte på Hotel Mullsjö. Hotellet har alt du har brug for til afslapning om aftenen efter en dag på ski. Der er flere hyggelige opholdsområder, hvor I kan hygge jer ved pejsen, spille spil eller blot nyde hinandens selskab. Det hele i meget hjemlige omgivelser.

Fantastisk natur
På Hotel Mullsjö findes faktisk også udendørs Afterski om fredagen, og dette i unikke smukke omgivelser. For hotellet er omgivet af fantastisk natur heriblandt en lækker udsigt til en smuk sø, men også skovområde, der indbyder til lange gåturer. Fantastisk specielt på dag med høj himmel og frost. På hotellet er der svimmingpool til de mindste, hvor der kan slappes af efter en skidag og naturligvis sauna. Men også bordtennis, billiard og masser af andre underholdningstilbud. Værelserne er dejlige lyse og med lækre nye bade og toiletforhold samt alt andet du har brug for.
På Hotel Mullsjö er alt du behøver inkl. en bar hvor du kan slappe af og glæde dig til at dit aftenmåltid. For maden på hotellet er absolut på højt niveau og det behagelige og servicemindet personale får tid virkelig til at føle dig hjemme.

Let at komme til skiområde
Og så hotellet er blot 10 minutters kørsel i bil fra Mulsjö Alpin, der er et super godt børne- og begynderområde, og som faktisk er imponerende snesikkert i forhold til den sydlige beliggenhed. Mullsjö Alpin består af syv pister og fem lifter. Du finder pister af flere sværhedsgrader, kører i fantastisk smukke omgivelser, der er høj snesikkerhed, du kan have en effektiv skidag og så er der perfekte, beskyttede, forhold til børnene. Men i princippet kan du fra Hotel Mullsjö også tage bilen og køre til områderne Ulricehamns SkiCenter, Falköping Alpin og Isaberg. Disse områder kan alle rammes indenfor en times kørsel.

Alternativer til alpint skiløb
Er der et eller flere familiemedlemmer der ikke ønsker at høre på Alpin ski er der god mulighed for langrend i Mullsjö, men også skøjtebane og svømmehal er der mulighed for ekstremt tæt på hotellet. I selve Mullsjö by findes langrendsanlæg, der er gratis, og hvor der produceres kunstsne. Ved det alpine område finde langrendsområder, dog kun med natursne.
Der er 350 km fra København til Mullsjö, og du kan dermed komme på ski efter mindre end fire timers kørsels fra Danmarks hovedstad.

Mullsjö Hotel er i øvrigt uden betænkeligheder også et besøg værd om sommeren. Naturen er i særklasse, og du kan bade, ride på heste, spille gold, køre på MTB, vandre i skovene og rigtig meget andet.