Rejsemål for dig der elsker te: Hangszhou i Kina

Den 21. maj er den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler Bangeforikkeatleve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her Longjing-landsbyen, HangzhouKina

Te er en af Kinas største skatte med en lang historie, der spænder over flere århundreder og kulturer. Longjing-landsbyen er kendt som “den grønne tes hellige land” og kaldes også “Dragon Well”. Den ligger i Hangzhous smukke West Lake-distrikt. Den grønne te, som har en livlig smaragdgrøn farve og en aromatisk sød smag, steg i popularitet under Handynastiet. Udforsk den naturlige skønhed i de omkringliggende landsbyer på en halvdagstur med guide, hvor I tager ud på afsondrede vandrestier og besøger gamle templer, skjulte grotter og familiedrevne tebutikker. 

Her skal du bo: 
West Lake State Guest House har en praktisk beliggenhed ved siden af West Lake, en kort gåtur fra Longjing-landsbyen og Hangzhous nationale te-museum. Her kan du blive klogere på den kinesiske tes historie og udvikling og samtidig nyde en tesmagning. Det moderne hotel har en opvarmet pool, fitnesscenter med spa og et boblebad på hvert værelse – samt imponerende udsigt til det klassiske kinesiske landskab.