To svenske skidestinationer satser på sommersæsonen

Efter kun at have satset på vintersæsonen og skiløb vil Branäsgruppen nu også satse på sommersæsonen på deres destinationer Branäs og Kungsberget.

Første skridt er at bygge baner til cykling og baner til at kunne spille panel. Dette allerede sin den kommende sommer

Planerne er at anlæggene i første sæson, til sommer, skal hold åbent alle dage i juli og i weekenderne i august. “Selvom vi satser på en helt ny sæson og et helt nyt område, så beholder vi fokus på familier som målgruppe. Der kommer ikke til at være noget vildt downhill på sorte bakker, dem fokuserer vi allerede på i vores søsteranlæg i Vallåsen”, udtaler Anders Kjällström fra Branäs gruppen.

I Branäs bliver stoleliften Sjöexpressen hjertet i cykelsatsningen. Med den kan man nå de familievenlige downhillbaner som Nintendoland og Nordsjöbacken samt Toppstugan vil være åben for famileservering. På Branäsberget skal bygges brede cross country-stier til dagsture i den storslået natur. Her findes også en række grillpladser, som bliver gjort klar til sommerbrug. Omkring Soltorget vil blive lavet en række rolige cykelbaner til de helt små.

Desuden laves altså både en stor og en mindre padelbane.

Cykel i Kungsberget

I Kungsberget, nord for Stockholm, bliver stoleliften Kungs8an, hentet i satsningen. Her bliver gæsterne og deres cykel bragt til toppen, hvorfra er der 200 meters faldhøjde. Der kan vælges mellem et far downhillruter same cross-country ruter rundt i området. Ud fra lodgerne i bunden af området laves en række cykelbaner til de mindste. Også i Kungsberget laves to padelbaner.