Rejsemål for dig der elsker te: Maknes i Marokko

Den 21. maj var den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler Bangeforikkeatleve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her Meknès i Marokko
Forfriskende myntete er en nationaldrik i Marokko. Der laves forskellige blandinger i hele landet, men de farverige mynteblade fra den smukke by Meknès, der ligger på toppen af et bjerg, er efter sigende de bedste. Du kan vandre rundt i den gamle bydel i den gamle medina, som også er på UNESCOs Verdensarvsliste, og udforske alt fra basarer med smukt håndværk og tekstiler til tehuse i skjulte gårde. 

Her skal du bo:
 Bo i hjertet af Meknès på det imponerende Riad Mama H&K. Overnatningsstedet er traditionelt udsmykket med den autentiske marokkanske arkitektur som håndskåret træ og geometriske fliser, og der er også en flot udendørs terrasse. Smag på lokale retter tilberedt i en tagine eller fiske- og skaldyrsretter i restauranten på stedet, eller slap af med en beroligende myntete ved pejsen.