Nu kan private bo i huset fra ”The Undoing”

Private får nu på nærmeste hold mulighed for at opleve uhyggen fra Susanne Biers populære HBO-serie The Undoing.

Miniserien på seks afsnit er en af årets mest dystre og har allerede fået stor opmærksomhed. Herhjemme ikke mindst fordi danske Susanne Bier har siddet i instruktørstolen, men også internationalt har serien sat et solidt aftryk. Det skyldes blandt andet en helt ny side af Hugh Grant i rollen som børnelægen Jonathan Fraser, som bliver mistænkt for et gyseligt mord på en ung, smuk kvinde. Hans kone Grace, spillet af Nicole Kidman, er terapeut og ekspert i at gennemskue forhold og personlige problemstillinger, men tilsyneladende har hun en blind vinkel, hvad angår sin hemmelighedsfulde mand.

Da parret får behov for at gemme sig fra medierne, efter at sagen eksploderer, søger de tilflugt i familiens overdådige beach house, hvor handlingen bestemt ikke står stille. 

Ejerne af den spektakulære bolig har nu besluttet at leje den ud via Airbnb. Huset råder over seks soveværelser og fire badeværelser foruden køkken, spisestue, dagligstue, kontor og panoramaudsigt fra førstesalen. Det er placeret på en 12.000 m2 stor grund umiddelbart ved siden af en lille sø. Hele herligheden er beliggende i East Marion, en lille by med knap 1.000 indbyggere i staten New York. Som følge af Covid-19 vil det i første omgang være lokale, der får fornøjelse af huset, men man har jo lov at drømme.


Ejerne beskriver boligen som det perfekte tilflugtssted og en romantisk rede, der er som skabt til at trække stikket på hverdagen. Ægteparret Fraser ville næppe være enige, idet de ikke får megen ro til at nyde huset i den psykologiske thriller, der skyder mistanker i alle retninger, inden puslespillet falder på plads til sidst. Ikke desto mindre ligner hjemmet et godt valg for både fans af serien og personer med ønske om en luksusoplevelse i ekstraordinære omgivelser. . 

Huset kan ses og lejes her. Det er i øvrigt tidligere blevet benyttet i forbindelse med optagelserne til serien Girls, der ligeledes er kendt fra HBO. 

The Undoing har med scoren 7,8 fået en meget høj vurdering på IMDB, verdens største online filmdatabase, hvor brugerne bedømmer alverdens film og serier