Unikt opholdssted til togentusiaster: The Old Railway Station i Petworth

En undersøgelse bestilt af Booking.com viser at 32 procent af de rejsende danskere har planer om at vælge et rejsemål ud fra om der er unikke overnatningsmuligheder. Derfor præsenterer vi en række unikke opholdssteder til togentusiaster. Her The Old Railway Station i Petworth, Storbritannien.

The Old Railway StationPetworthStorbritannien
Dette unikke bed & breakfast består af autentisk ombyggede Pullman-togvogne og er en tidligere togstation ved navn Petworth Railway Station. Stationen blev bygget i 1892 og ligger i South Downs nationalpark. Når gæsterne ankommer, går de ind i den restaurerede stationsbygning af træ der blev bygget i den victorianske periode, og de tilbringer natten i en historisk togvogn som har fået en moderne indretning. Hvis vejret er godt, kan gæsterne starte dagen med en lækker morgenmad på perronen, før de besøger den smukke købstad Petworth eller tager en køretur på 20 minutter gennem det britiske landskab til det nærliggende Amberley Castle, et 900 år gammelt slot i West Sussex der ligger bag mure helt tilbage fra middelalderen.