Rekord i Billund Lufthavn

Erhvervslivet er gået på ferie, og nu rejser rekordmange passagerer af sted til sydens sol via blandt andet Danmarks andenstørste lufthavn. 

Og på trods af strejke hos SAS har Billund Lufthavn alligevel slået rekord. Der er gået 515.060 passagerer igennem lufthavnen i juli måned. Det er første gang nogensinde, at der er gået mere end en halv million passagerer igennem terminalen på en måned. Det er en vækst på 21,3 procent ift. juli 2019.

“Der er stor travlhed i luftfarten, og det er ikke alle lufthavne, der er gearet til det efter den hårde coronatid. Vi håber for alle, at der snart kommer styr på flowet i alle lufthavne igen. Men på trods af travlhed og dermed aflyste fly og enkelte strejkeramte charterflyvninger med SAS, rammer vi en ny ’all time high’. Endda med en to-cifret vækstrate. Og det er vi heldigvis gearet til i Billund Lufthavn. Flyselskaberne har udvist stor tiltro til Billund Lufthavn og Vestdanmark, og det bliver i den grad besvaret af danskerne, der rejser mere end nogensinde før”, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn, og uddyber: “Vi har omkring 20 procent flere destinationer, end vi havde i 2019, og næsten alle flyselskaber og ruter fra det ”gamle” netværk er tilbage. Så vi kan sagtens sætte to streger under, at vi er tilbage på og over niveauet for 2019”.