Travelmarket: Fortsat billige flybilletter til danskerne

I en tid hvor inflationen er på himmelflugt er godt nyt til de danskere, der vil flyve på storbyferie i Europa. Flybilletter er nemlig fortsat meget billige.

Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk. Pristjekket er foretaget med afrejse i uge 36.

Uanset om du rejser fra København eller Billund, så er gennemsnitspriserne på flybilletter klart billigere end niveauet før corona. Kun i 2021, under corona-pandemien, var flypriserne billigere.

Fra København
Gennemsnitsprisen for flybilletter fra København til de ti rejsemål i Dansk Flyprisindex er kun kr. 438. Det er hele 27% lavere end i 2019. Prisen på flyrejser til Amsterdam, London, Oslo og Paris er aldrig set billigere i uge 36.

Blandt de billige flybilletter fra København i uge 36 er følgende fly (alle direkte, t/r og inklusive skatter og afgifter):
London kr. 142
Rom kr. 375
Berlin kr. 376
Paris kr. 417
Amsterdam kr. 398

Fra Billund
Vil du rejse fra Billund og ud i Europa er gennemsnitsprisen også meget lav. Gennemsnitsprisen for de europæiske destinationer i Dansk Flyprisindex er 17% billigere end i 2019 før corona-pandemien. Flybilletter til Amsterdam, Paris, Prag, Rom og Wien er målt til den laveste pris nogensinde i uge 36.

Blandt de billige flybilletter fra Billund i uge 36 er følgende (alle direkte, t/r og inklusive skatter og afgifter):
Prag kr. 102
London kr. 135
Wien kr. 150
Rom kr. 223
Paris kr. 352