Tre storhoteller med tagterrasse og rooftop-bar åbner i Gøteborg

I Sveriges næststørste by, Gøteborg, vokser udvalget af hoteller betragteligt med tre nye storhoteller, der åbner i år. 12. juni åbnede Scandic Göteborg Central med 451 værelser og 1.225 senge, og senere på året åbner der yderligere to storhoteller i byen. Fælles for dem alle er, at de satser på tagterrasser med rooftop-bar – en international trend, som har godt fat i Gøteborg.

Det nye hotel og landemærke Scandic Göteborg Central midt i Gøteborg tæt på centralstationen er et af Gøteborgs største hotel. Hotellet byder også på byens nye samlingspunkt, den højeste og største tagterrasse og tagrestauranten Above på 14. etage med panoramaudsigt over Göta Elv.

Hotelgruppen ESS, der ejer flere andre hotelfavoritter som Ystad Saltsjöbad og danske Marienlyst, åbner til efteråret et nyt resort i Gøteborg – Jacy’z. Næsten samtidig i november skal også hotelkæmpen Clarions seneste satsning stå klar – Clarion Hotel Pier.

Gøteborg ligger flot ved vandet, og hvor kan man nyde udsigten bedre end fra en tagterrasse eller rooftop-bar? Mange kender stemningen fra skybarer og tagterrasser fra internationale rejsemål, og alle de tre nye hoteller satser på den internationale trend med tagterrasser og skybarer som er åbne, ikke bare for gæsterne, men for et bredere publikum.

”Gøteborgs hoteludbud udvikler sig virkelig i år. De tre hoteller er også med til at forlænge vores liste over tagterrasser og rooftop-bars, som vi har en del af, og det giver byens natteliv en international karakter. At de nye hoteller også har et fokus på bæredygtighed, passer også virkelig godt til Gøteborg, som er verdens mest bæredygtige by. Det gælder f.eks. Scandic Göteborg Central, som er certificeret med den nordiske Svane-miljømærkning. Det er vi glade for, da vi arbejder meget aktivt for fortsat at fremme bæredygtig turisme,” siger Eva Lehmann, Enhedschef for Marketing & Kommunikation hos Göteborg & Co.

Om Göteborg
Göteborg blev grundlagt i 1621 og er Sveriges andenstørste by. Byen ligger ud til den svenske vestkyst – kun få timer fra Danmark. Göteborg byder på små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier og er omgivet af en smuk skærgårdsnatur. Byen er blandt andet kendt for Liseberg – Nordens største forlystelsespark – samt sit meget omfattende kulturliv og er ofte vært for større arrangementer som koncerter, store sportsbegivenheder og festivaler. Se mere: https://www.goteborg.com.