Dykning er i verdensklasse ved Sharm El Sheikh

Vil du opleve dykning i verdensklasse, så er det oplagt at tage til egyptiske Sharm El Sheikh, hvor du kan kaste dig ud i et af verdens bedste have til dykning.

Det krystalklare vand i Det Røde Hav og en utrolig række af eksotiske fisk, verdensberømte skibsvrag og livlige koralrev har gjort Sharm El Sheikh til et paradis for dykkere. Det Røde Hav er hjemsted for adskillige hajarter, herunder hammerhajer og hvalhajer, og det varme vand gør det til det perfekte sted at se disse fortryllende skabninger i deres naturlige element. Der er masser af dykkerskoler for dem der ønsker muligheden for at se en haj eller to samt den overflod af dyreliv der er i Det Røde Hav. Byen Sharm El Sheikh ligger på østkysten af Sinai-ørkenen i Egypten og har udviklet sig fra at være en lille fiskerlandsby til et stort turistrejsemål med en familievenlig stemning gennem de seneste årtier. Byens fantastiske undervandslandskab tiltrækker både begyndere og erfarne eventyrere – og alle de bedste dykkersteder kan nås med båd. På landjorden kan de rejsende tage til ørkenen, hvor der er en lang række spændende og unikke aktiviteter. Du kan f.eks. tage på en ridetur på kamelryg eller en safari på quad-bike i solopgangen, hvilket bliver anbefalet af de lokale rejsende, for at udforske sandklitterne mens solen står op.

Her skal du bo: Resortet Albatros Palace Sharm – “Aqua Park” har all inclusive og ligger ved havet. Her er der privat sandstrand med egen strandbar og 6 swimmingpools med søer, vandfald og rutsjebaner. På dette familievenlige resort er der også sørget for børnene med en børneklub og legeplads. Desuden har stedet et dykkercenter, hvor gæsterne kan få organiseret dykker- og snorkeludflugter og kurser for personer i alle aldre og på alle niveauer. Hvis de voksne ønsker at prøve at dykke med hajer, ligger resortet langs kysten ud til Det Røde Hav, og der er masser af erfarne dykkerskoler der kan guide dig til de bedste steder. Efter en dag fyldt med adrenalin kan gæsterne slappe af i spaen eller ved poolen og nyde den traditionelle live-underholdning.