Perfekt til cykelferie: Carretera Austral, Chile

Juli er Tour de France tid. Og mange lader sig inspirere til selv at tage på cykelferie. Hos Booking.com har de fundet frem til en række steder, der er oplagte til jer der vil cykle på jeres ferie. I nedenstående kan du læse om mulighederne i Valencia.

Carretera AustralChile
Carretera Austral er kendt som Chiles “Route 7” og er en vej der løber 1.200 km gennem det sydlige Chile og Patagonien. Den naturskønne rute gennem Patagonien byder på fantastiske omgivelser og går gennem et af de områder i Chile med færrest beboere og størst økodiversitet, som cyklister fra hele verden tager til for at opleve. Området har isvandfald, delfiner, marmorhuler og tropiske planter og er det ideelle rejsemål for dem der vil udforske den sydamerikanske vildmark – særligt da 73% af de danske rejsende siger at smukke naturomgivelser er en afgørende motivationsfaktor for valget af deres næste rejse.* De besøgende kan slappe af på Yelcho en la Patagonia, en malerisk hytte i alpestil med en charmerende have og udsigt til søen, og som kun ligger et stenkast fra stranden. Overnatningsstedet har fået mærkaten Bæredygtigt overnatningssted og investerer en vis procentdel af sin indtjening i lokale og bæredygtige projekter. De tilbyder også cykeludlejning til cykelentusiaster.