Rekordbillige flybilletter til New York

Der er godt nyt til danskere, der overvejer en storbyferie i New York. Flybilletter til New York er nemlig de billigste nogensinde i uge 40 fra Aalborg, Billund og Hamborg. Det er også billigt at flyve fra København.

Det viser et pristjek foretaget af Dansk Flyprisindex, der har tjekket priserne på flybilletter hver fjerde uge siden 2009.

New York er billigst fra Aalborg Lufthavn
Flybilletterne til New York er faktisk billigst fra Aalborg med kr. 1.838 for en flybillet t/r inkl. alle skatter og afgifter. Prisen for en flybillet fra Billund koster kr. 1.994 og en flybillet fra Hamborg koster kr. 2.184.

Flybilletter fra København er ikke rekordbillige i uge 40, men en flybillet fra København til New York koster kun kr. 1.912, hvilket kun er set billigere i uge 40 i 2018 og 2021.

Ekspert tror på fortsat lave priser til New York
Direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk tror, at der også i fremtiden vil være billigt at flyve til New York fra danske lufthavne.

“Der er stor konkurrence mellem flyselskaberne på rejser til USA, og efter at Islandske Play har åbnet ruter fra både Aalborg, Billund og København med gode forbindelser via Reykjavik til New York er priserne for alvor kommet under pres. Jeg vurderer, at de rekordlave flypriser er kommet for at blive” – udtaler Ole Stouby