Budgetvenlig destination: Goiânia, Brasilien

Mad er altid en god undskyldning for at rejse, og et flertal (51%)* af de danske rejsende vil gerne prøve de bedste steder at spise og drikke på deres næste rejse. Goiânia er et must for foodies på budget, da dette rejsemål i det centrale Brasilien er anbefalet af rejsende på Booking.com på grund af de prisvenlige landbrugsmarkeder. I Goiânia kan du finde lokale delikatesser til en rimelig pris på et af byens mange landbrugsmarkeder. Samtidig bliver rejsen mere bæredygtig da varerne på disse markeder produceres af lokale landmænd i de nærliggende områder, hvilket er perfekt for de 60%*** af danske rejsende der gerne vil have at de penge de bruger på deres rejse, kommer lokalsamfundet til gode.               

Her skal du bo: Flat Jd Goiás er en moderne lejlighed i centrum af byen og ligger en kort gåtur fra Mercadinho Natureba, et af Goiânias største og mest populære landbrugsmarkeder. Efter en dag med at udforske byen, gåture i en af de mange parker, som f.eks. den berømte Parque Flamboyant, og indkøb af økologiske varer, kan du enten lave en hjemmelavet middag i overnatningsstedets køkken eller prøve grillen i fællesområdet. Den fantastiske udsigt over byen, som er ganske gratis, gør også at maden smager endnu bedre.