Hotte rejsemål fra Booking.com: Gramado, Brasilien

Hos portalen Booking.com har de kigget på de globale bookingtendenser for at kunne dele de otte mest hotte rejsemål du kan udforske i 2022. Fra storbyer og bjerglandsbyer til ophold ved havet og rejsemål der er rige på kultur og historie – der er et rejsemål for alle hvor de kan få en uforglemmelig rejse i 2022.

Hos Bangeforikkeatleve.dk bringer vi information om de otte udvalgte rejsemål. Her om Gramado i Brasilien.

Gramado, Brasilien
Gramado ligger i “Rota Romântica” regionen i det sydlige Brasilien, en natursmuk vej der går gennem 13 kommuner i Rio Grande do Sul. Denne maleriske bjergby er perfekt til de to tredjedele af rejsende (68%) der godt kan lide at rejse til steder der ikke er så kendte, og hvor der derfor er færre mennesker. Gramado har charmerende butikker, restauranter der serverer chokolade og fondue, samt hyggelige gågader. Byen føles nærmest som en finurlig schweizisk landsby i hjertet af Sydamerika, og på grund af blandingen af de to kulturer er det et helt fantastisk og uventet rejsemål. To tredjedele af de rejsende (66%) ønsker at tage et sted hen med et helt anderledes landskab end det de er vant til derhjemme. Dette unikke rejsemål er et af de mest charmerende steder i det brasilianske bagland og er bestemt et besøg værd på en uforglemmelig rejse i 2022. 

Her skal du bo: Família Fioreze ligger i den blomsterfyldte araukaria-skov og tilbyder hyggelige og eventyrlige chaleter med kort afstand til centrum af Gramado. De rummelige private hytter har opholdsstue med hyggelig pejs, og nogle af dem har badekar hvor du kan slappe af efter en dag på farten.