Gastronomiske delikatesser i julen: Nyd Tamales i Costa Rica

For mange handler julen lige så meget om lækker mad som at tilbringe kvalitetstid med venner og familie. En tur til et spændende rejsemål i juletiden være en unik mulighed for at prøve lækre traditionelle delikatesser. Vi bringer derfor nogle forslag til nogle lækkerier fra hele verden du skal prøve på din julerejse.

Tamales i San JoséCosta Rica
I flere generationer har familier i Costa Rica markeret julehøjtiden ved at tilberede tamales – en ret med krydret kød rullet i en dej af majsmel og pakket ind i bananblade. De kommer til at ligne små, søde julegaver. Hvis du gerne vil smage autentiske tamales, er San José hvert år i december vært for Festival de la Luz. San Josés centrum fyldes af magiske lys når en parade af ekstravagante flåder, smukke maskerader og flot fyrværkeri skaber masser af julestemning i december. De besøgende kan opleve en af årets mest imødesete begivenheder blandt de lokale og smage lækre traditionelle retter i løbet af festivalen der byder på et væld af farver og kreativitet.

Her skal du bo: Hvis du ønsker et luksuriøst ophold, er Grando de Oro Hotel et charmerende hotel med elegant indretning i centrum af byen. Dette overnatningssted der er en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram, kan arrangere ture og aktiviteter med lokale guider og virksomheder og har en smuk taghave. Hotellet har en fantastisk restaurant der serverer lokale gourmetretter, så gæsterne kan fejre julen med et lækkert måltid og skåle i den stilfulde bar.