Sted at slappe af: Mũi Né, Vietnam

64% af de danske rejsende siger at de er mere friske og har mere energi når de vender hjem igen efter en ferie. Mũi Né er en destination, der kan passe rejsende, der ønsker at lade batterierne op ved at deltage i aktiviteter, de ikke kan lave derhjemme. Denne fiskerlandsby anbefales af rejsende på Booking.com til kitesurfing og er det perfekte sted at slå sig løs på bølgerne takket være det klippefrie vand og de perfekte vindforhold. Der er to primære sæsoner til kitesurfing i Mũi Né: Sommersæsonen i sydvest (maj til oktober) og monsunsæsonen i nordøst (oktober til marts). Begge sæsoner har ret gode vindforhold med i gennemsnit 230 blæsevejrsdage om året. Der er flere kitesurfingsteder spredt ud over området samt mange kitesurfingskoler for dem der gerne vil lære at ride bølgerne på et bræt.

Her skal du bo: Bamboo Village Beach Resort & Spa ligger blot nogle få skridt fra stranden og er et tropisk helle, hvor du kan slappe af efter en dag på vandet. Samtlige værelser er omgivet af haver og grønne områder og har træ- og bambusmøbler samt udsigt over enten den grønne have eller det blå hav. Dem der gerne vil prøve kræfter med kitesurfing, kan finde flere kitesurfingskoler blot en kort gåtur fra overnatningsstedet. Desuden har overnatningsstedet fået Booking.coms mærkat for bæredygtige overnatningssteder for sin indsats med at implementere bæredygtige tiltag der gør det nemmere at rejse på en bæredygtig måde.