Travelmarket: Rekordbillige flybilletter i sommerferien

Har man lyst til en ferie i Europa i juli måned, er der lige nu rigtig god mulighed for at finde rekordbillige flybilletter. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindeks som udgives af prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Pristjekket viser, at mange flybilletter er billigere end nogensinde før, samt at det er muligt at spare op til 57% på flybilletter i forhold 2019 (før Corinapandamien). Gennemsnitsprisen på flybilletter til rejsemål i Europa er faldet med 27%.

Store prisfald på europæiske storbyfavoritter
Flybilletter t/r til Rom, Paris og Barcelona, der alle er nogle af danskernes absolutte favoritter, fås i sommerferien alle til meget lave priser.

Med en enkelt undtagelse kan flybilletter til de tre destinationer fra både Billund og København fås til laveste priser nogensinde i juli måned.

“Pristjekket viser, at der fortsat er mange ledige pladser tilbage i den absolutte højsæson, så priserne er presset helt i bund. Jeg har ikke tidligere set så lave priser i juli måned, og det skyldes manglende efterspørgsel” – udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Stadig billige pakkerejser i sommerferien
Hvis man ikke har lyst til at arrangere sin rejse selv, og hellere vil have tryghed med en pakkerejse, så er der fortsat mange billige pakkerejser i højsæsonen. Pakkerejser til flere populære rejsemål i Sydeuropa fås lige nu fra kr. 2.000 i skolernes sommerferie for en uges ophold inklusiv fly t/r.

Om Dansk Flyprisindex
Dansk Flyprisindex udgives hver måned af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, og er baseret på en oversigt over de billigste flybilletter t/r til de ti mest populære europæiske og oversøiske destinationer.

Følgende destinationer indgår i Dansk Flyprisindex for Europa:
Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm, Wien.