Hotel Poker Riccione er det bedste alternativ til en cykelferie i Italien

Elsker du at tage på cykelferie? Og vil du rigtig gerne kombinere cykelturene med andre sportsaktiviteter. Så er Hotel Poker Riccione en oplagt muligt for dig.

Hotel Poker finder du ved Riccione i Rimini ved Adriaterhavet. Riccione er en super hyggelig badeby, der ikke er overrendt af turister, men har alt du skal bruge. Heriblandt nogle fantastisk lækre badestrande så langt som øjet rækker. Byen bliver kaldt for Adriaterhavskystens grønne perle. Et navn der afspejler den eksklusive og elegante atmosfære der over alt i den lille og ekstremt velholdte kystby 

Hotel Poker Riccione er helt perfekt til en cykelferie. Herfra kan du cykle blandt smukke vinmarker, forbi slotte og på gader af brosten.

Hotellet er placeret meget centralt lige ved stranden og cykelruterne. Og så kan du kombinere din cykelferie med andre sporsaktiviteter. Blot 1 km fra hotellet findes et sportscenter med fantastisk faciliteter til svømning, fodbold, atletik, squash og meget andet.

Og på Hotel Poker Riccione er der gratis parkering, WIFI i alle områder, masser af underholdningsmuligheder til børnene, restaurant med a la carte menu, og naturligvis opvarmet swimming pool og jacuzzi område, billard og cykeludlejning.

Se meget mere om dine muligheder hos Hotel Poker Riccione på www.hotelpoker.it.