Rekordbillige flybilletter til Island i sommerferien

Er sommerferien sydpå blevet aflyst? Så er det måske en ide at kigge mod nord i stedet. Flybilletter til Island er nemlig meget billige i juli, og Island er et af de få lande, som Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til.

Trods megen snak om prisstigninger på flybilletter er det muligt at finde rekordbillige flybilletter til Island i den absolutte højsæson. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden travelmarket.dk, hvor man også kan komme videre til casino slots Argentina.

Priser fra kr. 1.430,- til Island t/r
I pristjekket er der tjekket priser på flybilletter tur/retur fra Billund og København til Island i skolernes sommerferie. De meget lave priser er tilgængelige på mange forskellige afrejsedage i juli måned.

Der er tale om flybilletter købt direkte hos Lufthansa med mellemlanding i Frankfurt og med en samlet rejsetid på cirka 6 timer. Altså en god forbindelse. Men selv direkte fly med Icelandair fra København koster kun få hundrede kroner mere.

“Der er meget attraktive flypriser til Island her til sommer. Flybilletter t/r kan fås til knap kr. 1.500, og det har jeg aldrig set før i den absolutte højsæson. Prisen plejer at ligge på mellem kr. 2.500 – 3.500. Samtidig er priserne på overnatning i et meget lavt niveau, og det skyldes naturligvis den manglende efterspørgsel fra store dele af verden. Men det gælder om at slå til nu, for flybilletter vil helt sikkert stige i pris de kommende uger” – udtaler direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden travelmarket.dk.

Oplev Island i højsæsonen og som “i gamle dage”
Island er et af de lande, som de seneste år har haft rigtigt mange turister, og som har lidt under det. Antallet er turister i Island er mere end firedoblet på 10 år. Men tager du afsted her i sommerferien kan du med stor sandsynligvis opleve Island uden ret mange turister, da den globale turisme slet ikke er kommet i gang nu, og hverken kinesere eller amerikanere forventes at kunne rejse til Island denne sommer.

I det hele taget virker en rejse til Island helt oplagt i juli, da det er lige midt i Islands højsæson med dagslys døgnet rundt, alle veje i landet er åbne og klimaet er det bedste, som Island kan byde på. Det er oplagt at leje en bil og køre rundt til de mange flotte naturattraktioner.