Ny rute fra Billund til München

Lufthansa har annonceret en ny rute mellem Billund og München. Ruten har længe stået i toppen på Billund Lufthavns ønskeseddel for de over 65.000 rejsende, der årligt flyver mellem Vestdanmark og München.

“Første afgang fra Billund Lufthavn er 2. maj kl. 13.10, og fra den 3. maj kommer Lufthansa til at flyve to daglige afgange syv dage i ugen. Afgangene er utroligt attraktive både for erhvervsrejsende og ferierejsende til en attraktiv destination – og det er lige, hvad vestdanskerne har fortjent”, fortæller Patrick Pötzsch, General Manager Sales Denmark for Lufthansa.

Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn er enig med Patrick Pötzsch og er sikker på, at det bliver en populær rute.

“München er en utrolig vigtig destination for vestdanske erhvervs- og ferierejsende, men vi ved også, at næsten 60.000 tyske turister fra Bayern årligt kører til Jylland, og for disse bliver turen til den jyske vestkyst nu meget hurtigere. Ruten har vi ønsket os længe, og vi er overbeviste om, at Lufthansa får solid luft under vingerne. Derudover passer afgangene intet mindre end perfekt til erhvervslivet”, fortæller Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn.

Lufthansa har en tidlig morgenafgang fra Billund Lufthavn, som er i München kl. 8.20. Det er perfekt for det vestdanske erhvervsliv, som potentielt kan have en fuld arbejdsdag og så flyve hjem igen om kl. 21.45 omaftenen.

München åbner op for hele Lufthansas netværk
Der er ingen andre regionale lufthavne i Europa på vores størrelse, der har samme tilgængelighed til så mange, store netværkslufthavne, som Billund Lufthavn har. I forvejen flyver Lufthansa til Frankfurt, men med München i porteføljen får vestdanskerne et perfekt supplement til Frankfurt og dermed adgang til hele Lufthansas netværk ud i resten af verden.

“At blive koblet op med to daglige til München kunne ikke være bedre. Det er et fantastisk supplement til hubbet i Frankfurt, og det åbner op for hele Lufthansas verdensomspændende rutenetværk og giver et utal af muligheder. Det betyder, at man kan flyve ud i verden via München og hjem via Frankfurt, hvis det passer bedst ind. Det er en velfortjent julegave til Vestdanmark, og nyheden varmer os alle i Billund Lufthavn efter en hård periode med Corona”, fortæller Jesper Klausholm, og Patrick Pötzsch afslutter:

“Vi er i Lufthansa Group meget glade for, at Billund Lufthavn endelig bliver forbundet til München. Jeg ser et stort potentiale i mulighederne for at koble ruten op til resten af verden via Lufthansas rutenetværk. Vi forventer en yderst attraktiv rute både med danskere til München, men også tyske turister og erhvervsfolk til Danmark”.

Tidstabel;

Første afgang er fra Billund Lufthavn mandag den 2. maj 2022 kl. 13.10. Herefter 14 ugentlige afgange:

Billund-München med to daglige afgange syv dage i ugen:
Kl. 06.40-08.20
Kl. 13.10-14.50

München-Billund med to daglige afgange syv dage i ugen:
Kl. 10.55-12.30
Kl. 21.45-23.20