Rutenyheder i Billund har fået god start

Den første måned af sommerfartplanen i Billund Lufthavn er gået, og der er gået 345.396 passagerer igennem terminalen, hvilket svarer til en vækst på intet mindre end 8,6 procent sammenlignet med april sidste år.

“Væksten i april vidner om, at der stadig er et stort rejsebehov, og alt tyder på, at det kommer til at fortsætte i løbet af sommeren. Charterbureauerne spår høj aktivitet, og belægningsgraderne på flyene er virkelig gode, der er meget, der tyder på, at vi får en god sommer i Billund Lufthavn, fastslår Jan Hessellund, der er direktør i Billund Lufthavn.

I april åbnede Austrian Airlines deres direkte rute fra Billund til Wien, som betyder, at Lufthansa Group nu giver adgang til alle deres fem netværkslufthavne fra Billund Lufthavn – Frankfurt, München, Zürich, Bruxelles og Wien, hvor både Austrian Airlines og Brussels Airlines er kommet godt fra start. Det samme gælder for ruten til Kangerlussuaq med Air Greenland, som fløj sin første tur nordpå den 26. marts.

Ryanair åbnede den 27. marts ruterne til Berlin og Alghero, mens ruten til Valencia åbner den 5. maj, som er en oplagt sommerdestination. Spies har netop annonceret, at de fra den 25. juni flyver til Lesbos fra Billund Lufthavn.

“Sommerruterne er i den grad kommet godt fra start i Billund Lufthavn, og rutenyhederne er ligeledes kommet godt fra land. Nu ser vi frem til endnu en åbning fra Ryanair, der helt sikkert også får succes med deres rute til Valencia. Ligeledes glæder vi os også til, at Spies udvider deres charterudbud til den skønne græske destination Lesbos”, forklarer Jan Hessellund.