Vueling med ny rute fra Billund til Paris

I juni landede Vueling for første gang i Billund Lufthavn med tre destinationer: Barcelona, Malaga og Mallorca. Kort efter annoncerede de Gran Canaria til deres destinationsportefølje fra Billund Lufthavn.

Nu har det spanske flyselskab indledt en stor satsning fra det franske marked, og det indbefatter en rute med to ugentlige afgange mellem Billund Lufthavn og Paris Orly lufthavn. Det giver vestdanskeren endnu flere muligheder for at komme til én af vestdanskernes foretrukne storbyer.

“Vueling har foretaget en stor satsning fra Paris, og vi er selvfølgelig utroligt stolte af, at de har fået en så god start fra Billund, at de nu tænker os ind i deres massive udvidelse. Paris er i forvejen flot serviceret fra Billund Lufthavn, men ’byernes by’ er så attraktiv, at flere afgange og flere muligheder kun vil blive taget godt i mod af danskerne”, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn.

Spansk flyselskab kan understøtte franske turister i Danmark
Det spanske flyselskab åbner flere end 30 ruter fra Paris Orly og træder så markant ind i det franske marked, at de skaber sig et mere velkendt navn i Frankrig. Og det kommer til at bidrage med flere franske turister i Danmark.

“Vueling er undervejs med at åbne over 30 ruter fra Paris Orly lufthavn, og det kan skabe en ny opmærksomhed om de destinationer, som de åbner til. Selvom Billund Lufthavn har god servicering til Paris, kan Vueling være med til at understøtte endnu flere franske turister i Danmark”, siger Jan Hessellund og fremhæver Vestdanmark som turistdestination:

“Vestdanmark er og bliver mere og mere en attraktiv turistdestination, hvor der er frisk luft med Nordens Disneyland – Legoland – i baghaven, men der er også hurtig adgang til Vadehavet og flere andre naturskønne UNESCO-områder”.

Vueling ser mange muligheder fra Billund Lufthavn
Vueling har et naturligt blik på de ferierejsende, og det er en industri, der fortsat blomstrer her efter Covid-19, så det er stadig det område, Vueling vil understøtte. Men der kan være endnu flere ruter på vej, der både henvender sig til ferierejsende og erhvervsrejsende.

“Det glæder mig, at annoncere Vuelings første flyvning mellem Billund og Paris Orly. Vi vil stadig understøtte turismeindustrien, og det er præcis dét, som den her nye rute mellem Billund og Paris gør. Lysten til at rejse er her stadig, og vi er klar til tilbyde vestdanskerne nye populære destinationer. Det gælder både ferie- og erhvervsrejsende”, afslutter Ulla Bael, Country Manager hos Vueling.