Fantastiske madmarkeder der kan inspirere til gastronomiske rejser: Birmingham

Forbered dig på at dine tænder løber i vand og maven rumler når du ser nærmere på nogle af de bedste madmarkeder rundt om i verden der kan inspirere til et ophold med fokus på fantastiske smage og kulinariske eventyr. Prøv lidt af det hele, fra lokale favoritter til internationale retter, i en afslappet atmosfære side om side med andre rejsende og de lokale. Når alt er samlet under ét tag, er der noget for enhver – veganere, kødspisere og alle derimellem. På et madmarked kan du altid få stillet sulten, uanset om du er til det søde, det salte, noget stærkt eller mildt. 51% af danske rejsende drømmer, ifølge en undersøgelse fra Booking.com, om at besøge de bedste kulinariske destinationer på deres næste rejse, og derfor deler Bangeforikkeatleve.dk syv madmarkeder du ikke må gå glip af som inspiration til dine næste foodie-ferier. Idag Birmingham, Alabama, USA.

BirminghamAlabamaUSA
Birmingham, Alabama er også kendt som “den magiske by”, og her findes et hav af lækre spisemuligheder. Pizitz Food Hall, der ligger i centrum af Birmingham, er en moderniseret industribygning der genåbnede som et madmarked i starten af 2017. Her er der rigeligt med valgmuligheder med 12 restauranter samlet under ét tag og alt fra indisk streetfood til mexicanske favoritter, soulfood fra syden og det asiatiske køkken samt håndlavet slik til at tilfredsstille den søde tand. Til at skylle al den lækre mad ned kan du tage på Birmingham Brew Tour, der giver deltagere fra 21 år og opefter mulighed for at prøvesmage 16 øl brygget på forskellige måder og høre om ølbrygningens historie i området.

Her skal du bo: Boutique-hotellet Aloft Birmingham Soho Square ligger kun en kort køretur fra Pizitz Food Hall og andre interessante steder såsom Birmingham Civil Rights Institute og den botaniske have. Med hele tre restauranter på stedet kan du også smage på det amerikanske køkken samt fisk og skaldyr på en af hotellets restauranter og nyde livemusik i baren.