Air France genåbner 10-års jubilæumsrute mellem Billund og Paris

Europa lukker langsomt mere og mere op, og udsigten til, at den frie bevægelighed er inden for rækkevidde igen, ser lysere ud. Det medfører også en større genåbning af ruter fra Billund Lufthavn.

I dag, mandag 14. juni, vender Air France tilbage til Billund Lufthavn med deres første rutefly til Paris siden nedlukningens begyndelse. Det vækker stor begejstring hos den administrerende direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund, som byder Air France velkommen igen med åbne arme.

“Air France skulle have holdt 10-års jubilæum i Billund Lufthavn tidligere på året, og det er et tydeligt bevis på, at det er en yderst attraktiv rute – både for ferie- og erhvervsrejsende. Vi er selvfølgelig glade for, at Billund og Vestdanmark ligeledes er et vigtigt netværkspunkt for Air France, og derfor er gensynets glæde stor”.

Anita Wagner Feddersen, salgsdirektør hos Air France KLM Danmark ser også frem til genåbningen i Billund Lufthavn:

“Vi er ovenud lykkelige for, at vi snart kan begynde at rejse igen, og vi tror på, at rejseintensiteten stiger endnu mere, så snart det fælles EU Covid-certifikat bliver aktuelt 1. juli. Vi glæder os til at byde velkommen til gamle og nye kunder fra Billund og Vestdanmark, når de skal flyve med os til Paris eller videre ud i verden derfra”.

Air France og KLM i perfekt supplement
Det franske selskab Air France og det hollandske selskab KLM hører langt hen ad vejen under samme paraply, og derfor er der så god ’connection’ mellem deres ruter. Deres samarbejde giver den rejsende flest mulige afgange og forbindelser, så det passer perfekt til den rejsende. Man kan eksempelvis flyve med Air France fra Billund til Paris og videre ud i verden og flyve hjem med KLM via i Amsterdam til Billund, hvis det passer bedst ind i rejsen.

“Nu starter vi med to ugentlige afgange mellem Billund-Paris, og allerede fra uge 27 har vi otte ugentlige afgange, og så har vestdanskerne utrolig mange mulige destinationer med vores store netværk i Air France og KLM”, fastslår Anita Wagner Feddersen.

Jan Hessellund afslutter med at fortælle om, hvorfor sammenhængen mellem de to store hubs er så vigtige for Billund Lufthavn og Danmark i det hele taget:

“Paris er en attraktiv citybreak-rute, men byen er også et trækplaster for mode- og tekstilforretninger, så det er også en yderst populær rute for erhvervsrejsende. Både Paris og Amsterdam er to store hubs, som er med til at give vestdanskerne adgang til hele verden. Det er ingen hemmelighed, at de spiller en afgørende rolle for, at man kan flyve til over 540 destinationer fra Billund med kun ét stop.”