Direkte fly fra Billund Lufthavn til EU’s hovedstad med Brussels Airlines

Søndag var der ruteåbning i Billund Lufthavn for Brussels Airlines, der genåbnede ruten til Bruxelles efter at have været på standby siden Corona pandemiens begyndelse. Det blev fejret med et arrangement i gaten med snoreklip, kaffe og kage og taler fra den belgiske ambassadør, Michiel Maertens, Lufthansas General Manager Sales Denmark, Patrick Pötzsch og Direktør for Ruteudvikling, Kommunikation & Marketing i Billund Lufthavn, Jesper Klausholm.

Jesper Klausholm er yderst tilfreds med genåbningen og sætter nogle ord på Brussels Airlines som symbol: “At Brussels Airlines igen er tilbage på platformen symboliserer, at der er politisk og erhvervsmæssig velstand i Vestdanmark. Ruten er vigtig for både erhvervslivet, EU-parlamentarikere, embedsfolk fra Vestdanmark og familiære relationer, men også for dem, der søger en kulturel storbyferie”.

Den belgiske ambassadør, Michiel Maertens, giver Jesper Klausholm ret og ser også frem til forbindelsen: “Jeg glæder mig meget over den nye direkte forbindelse mellem Danmark og Belgien med Brussels Airlines. Den bringer Belgien tættere på de danskere, der bor i Jylland, både i forhold til forretning, men også fornøjelse. Det er også godt nyt for de belgiere, der gerne vil udforske Danmark ud over København”.