Brussels Airlines er igen aktuel med direkte rute fra Billund Lufthavn til Bruxelles

Efter næsten tre års corona-lukning er der igen udsigt til en direkte forbindelse med Brussels Airlines mellem Billund Lufthavn og Bruxelles. Når de fra den 26. marts 2023 lander i Billund Lufthavn igen, markerer det genstarten på en succesrig, direkte rute.

Det nationale belgiske selskab starter med at flyve seks ugentlige afgange – alle dage undtagen lørdag.

“En direkte adgang til Bruxelles seks gange i ugen vil yderligere styrke vores position som knudepunkt for erhvervstrafik i Vestdanmark. 40 procent af dansk BNP genereres af virksomheder inden for halvanden times kørsel fra Billund Lufthavn. Med den nye direkte forbindelse til Bruxelles vil det være endnu lettere at drive virksomhed i Vestdanmark samt f.eks. at afholde internationale politiske konferencer”, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør Billund Lufthavn.

Sven Schmetzer, Ruteudviklings Manager hos Brussels Airlines, sætter ligeledes nogle ord på ruten: “Genetableringen af en direkte rute mellem Bruxelles og Billund i sommeren 2023 er en afgørende milepæl i vores bestræbelser på at bringe et holistisk kundetilbud tilbage til Danmark. Vi har set store gendannelsesrater i rejser mellem Danmark og Belgien denne sommer, så genstarten af daglige operationer til Billund var et logisk næste skridt i vores netværksstrategi”.