TUI indsætter fire ekstra efterårsafgange

Rejseselskaber TUI indsætter ekstra efterårskapacitet i uge 42 på grund af den høje efterspørgsel. Der er tale om fire charterflyvninger til Gran Canaria. To fra København, en fra Billund og en fra Aalborg.

Der er godt gang i efterårssalget hos et af landets største rejseselskaber, TUI. De har derfor besluttet at indsætte fire ekstra afgange i uge 42 fra København, Billund og Aalborg. Alle fire afgange opereres af Enter Air til Gran Canaria, som er TUI’s mest populære vinterdestination. Her regner TUI med at sende en ud af tre gæster til i vintersæsonen. Der er tale om to rotationer for hver afgang, der har plads til 189 gæster.

”Efterårssalget går rigtig godt og danskerne er trætte af det grå og våde vejr herhjemme. De vil gerne have en ferie i kalenderen og derfor ser vi lige nu en høj efterspørgsel på efterårsferien, som de seneste år er blevet en populær uge at rejse i. Ud over De Kanariske Øer ser vi også en pæn interesse for at rejse til europæiske storbyer i efterårsferien,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Ifølge TUI er efterårsferien ikke den eneste periode, der får medvind på grund af det grå og våde vejr herhjemme. Også bestillinger til måneder som januar, februar og marts går rigtig godt hos TUI lige nu, underskreger Mikkel Hansen.