Første danske charterafgang til Thailand letter fra København i denne uge

Rejseselskabet TUI tæller ned til deres første danske flyvning til Thailand i 21 måneder, der samtidig er den første charterafgang til Thailand siden genåbningen for hele TUI Group. På søndag sætter gæsterne sig ind i TUI’s egen Boeing 787 Dreamliner med kurs direkte mod Phuket.

Den 28. november 2021 genåbner en af danskernes helt store vinterfavoritter, når TUI sender sit første fly til Thailand siden marts 2020. Dermed kan danskerne endnu en gang se frem til at slappe af på populære destinationer som Phuket, Khao Lak og Krabi, der årligt topper listen over danskernes fortrukne rejsemål i vintersæsonen.

Pontus Svensson, der er produktansvarlig for Thailand hos TUI Nordic, og selv har boet i Phuket i tre år i forbindelse med sit arbejde hos TUI, ser meget frem imod første afgang på søndag.

”Vi har forberedt os på vores første afgang og Thailands genåbning de sidste mange måneder, og det bliver en stor forløsning, når vi på søndag endelig kan genstarte denne vigtige del af vores vinterprogram og byde danskerne velkomne til Thailands populære destinationer i syd igen,” siger Pontus Svensson.

”Thailand er klar til at tage imod os, nu hvor landets turisme er åbnet op igen. Samtidig er det ikke alle lande, som rejser dertil endnu, og derfor kan vores danske gæster se frem til en mere paradisisk og autentisk oplevelse denne vinter end nogensinde før.”

Afgange mellem jul og nytår hitter
90 procent af alle pladser på TUI’s første afgang på søndag er solgt, mens det for de to afgange omkring jul og nytår er gået meget hurtigt med bestillingerne. Her er 95 procent af alle pladser allerede solgt og der er derfor kun meget få tilbage.

TUI’s flyprogram for Thailand denne vinter er som følger:

  • København – Phuket fra 28/11, 2021. Ugentlig afgang hver søndag frem til april. Direkte afgang med TUI’s egen Dreamliner.
  • København – Krabi fra 20/12, 2021. Ugentlig afgang hver mandag frem til slutningen af marts med TUI’s egen Dreamliner.
  • Derudover har TUI direkte afgange til både Phuket og Krabi fra Billund i januar og februar – også med selskabets egen Dreamliner.