TUI vender tilbage til det italienske øhav

Efter knap to sommersæsoner uden italienske middelhavsfavoritter, er TUI nu klar med direkte afgange til Italien fra både Billund og København.

Denne sommer kan danskerne igen se frem til at flyve direkte med TUI til de italienske ø-favoritter, Sardinien og Sicilien. Fra Billund vil der være en ugentlig afgang til Sicilien, mens der vil være en ugentlig afgang til Sardinien fra København.

Sicilien og Sardinien er henholdsvis den største og andenstørste ø i Middelhavet. Begge øer byder på hvide sandstrande, klippelandskaber, bjerglandsbyer og naturligvis den gode mad fra det italienske køkken.

Under pandemien har TUI set en øget interesse for rejser til Italien. Efter to år med nedlukninger og genåbninger, ønsker mange danskere at genopdage Europa og heriblandt Italien, der foruden fastlandet med storbyer som Rom, Venedig og Firenze, byder på spændende oplevelsesmuligheder på øerne, Sardinien og Sicilien, som nu er tilbage i TUI’s charterprogram.

”Begge øer har en helt fantastisk kombination af afvekslende bjerge med vandrestier, landsbyer og vild natur ned til de lange kyststrækninger med badebyer, små gemte laguner og krystalklart vand. Og så er der naturligvis den italienske madkultur, som er en favorit i mange danske hjem,” siger Rikke Bruun Westergaard, salgschef hos TUI i Danmark.