TUI med direkte afgange til Jamanica og Den Dominikanske Republik

Rejseselskabet TUI udvider deres kommende vinterprogram mod øst med tilføjelsen af direkte afgange til både Jamaica og Den Dominikanske Republik. Med lanceringen af de nye, spændende rejsemål ønsker TUI at tiltrække de danske gæster, som er nysgerrige på at udforske andet end de klassiske vinterdestinationer.

”Tilføjelsen af Jamaica og Den Dominikanske Republik er næste skridt i udvidelsen af vores vinterprogram i et marked, hvor interessen for oversøiske rejser er stor. Med direkte afgange fra København får vores gæster en nem mulighed for at udforske to, spændende destinationer, som vi glæder os til at byde dem velkommen til,” siger Tommy Serban, kommerciel direktør for TUI Nordic.

TUI’s vinterprogram tæller i forvejen flere oversøiske destinationer, heriblandt populære rejsemål som Thailand og Mexico. TUI har lige nu planlagt otte direkte charterflyvninger til Den Dominikanske Republik med start i november og fire direkte charterflyvninger til Jamaica med start i december.