TUI genstarter sit program til vinterfavoritten Thailand efter nyhed om genåbning

De thailandske myndigheder inviterer fra d. 1. november igen danske gæster til at besøge deres populære feriedestinationer. TUI er klar med første direkte afgang til Phuket d. 28. november.

Thailand inviterer fra d. 1. november færdigvaccinerede danskere til at holde ferie i deres land. Isolationskravet fjernes helt for danske rejsende, så de kan bevæge sig frit rundt i Thailand på lige fod med de lokale.

TUI’s gæster ynder specielt at holde ferie i områder som Krabi, Phuket og Khao Lak år efter år. Det vækker derfor også stor glæde, at Thailand nu igen åbner op for danskerne.

”Thailand er et populært rejsemål for vores kunder og vigtig for vores forretning. Deres destinationer er betydningsfulde brikker i vores vinterprogram og derfor er vi glade for, at det allerede nu bliver muligt at sende vores gæster dertil,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef for TUI i Danmark.

TUI har de seneste måneder været involveret i snakke med de thailandske myndigheder omkring, hvordan turisme fra Danmark til Thailand kan genåbnes på en tryg og sikker måde for gæster, lokale og samarbejdspartnere. Danmark er bare ét af flere lande, som Thailand vil åbne for.