TUI præsenterer rejsetrends for 2021

Rejsekoncernen TUI har på basis af kundedata og analyser samt spørgeundersøgelser præsenteret deres bud på rejsetrends for 2021. TUI er kommet frem til nedenstående fem trends, som de forventer vil været overskrifterne for danskernes rejser i det nye har år samtidig med at man kan hygge sig med https://casinoudenrofus.online. Og som bekendt er TUI Nordic den største aktør på det nordiske rejsemarked. Koncernen tilbyder pakkerejser, fly og krydstogt og blev etableret i Danmark i 1967.

Den nostalgiske rejse
2020 har været et år med meget isolation, og rejsende har derfor et større ønske om at blive genforenet med deres kære og besøge steder, de har savnet.
Udforskning af nye dele af verden kommer til at vente lidt endnu, mens førsteprioriteten bliver at vende tilbage velkendte rejsemål, hvor sol, samvær og afslapning fylder mest.

Naturoplevelser
Sundhed får en endnu større prioritet end tidligere. Men i stedet for at svede i et fitnesscenter, vil vi langt hellere ud at være aktive i naturen.
De rejsende vil også have fokus på at forstå og bidrage til sociale og økonomiske aspekter af den destination, de besøger. Shopping og besøg i lokale forlystelsesparker må til gengæld vente lidt endnu.

Planlæggeren
Pandemien har fået os til at genoverveje de fleste ting og givet os tid til at drømme og planlægge. Når verden åbner igen, vil vi have fokus på, hvordan vi kan realisere den store drømmerejse, som vi måske kun kommer på én gang i løbet af vores liv.
Vi nøjes nok med de mindre ture i begyndelsen, indtil vi har dannet os et klart overblik over priser, muligheder og pandemiens indvirkning på den destination, vi drømmer om at besøge.

Workation
Hvis der er noget, 2020 har lært os, så er det at arbejde hjemmefra. Vi er blevet mere fleksible i den måde, vi arbejder på. Derfor vil der også blive plads til arbejdscomputeren i bagagen, når vi bevæger os sydpå med vores nærmeste.
Korte weekendture erstattes af længere ophold, fordi et par ekstra dage kan bruges på en kombination af arbejde og ferie. Ordentligt Wi-Fi samt børneklub på hotellet er noget af det, der lægges vægt på hos familier, som ønsker at kombinere arbejde og ferie.

Sikkerhed og tryghed
Sundhed og sikkerhed kommer til at fylde meget. Pandemien har for alvor fået os til at være bevidste om, hvordan vi et stillet – økonomisk såvel som tryghedsmæssigt. – hvis uheldet er ude på destinationen. Vores fokus på rejseforsikringer er større end nogensinde før.