Nye securityspor i Billund skal sikre hurtigere gennemgang

De seneste otte uger har der været gang i en opgradering i security i Billund Lufthavn som en investering i at kunne få flere passagerer hurtigere igennem security-tjekket og dermed give passagererne en bedre oplevelse.

Inden efterårsferien vil byggerodet være væk, og det ser Billund Lufthavn frem til. Men når maskinerne og systemet er nyt, kræver det eksempelvis ekstra træning af medarbejderne, og det betyder, at sluserne i security endnu ikke er på samme niveau som i efterårsferien i 2019.

“Vi har længe ventet på, at det var muligt at gå i gang med forbedringen i security, og vi kom heldigvis i gang før, vi er tilbage på 2019-niveau. Alligevel har flere af vores rejsende oplevet kø, og det kommer også til at påvirke efterårsferien en smule. Det er vi selvfølgelig kede af, men det er en investering i større kapacitet, og der går ikke længe før, at udvidelsen for alvor vil komme til sin ret – og så kommer det virkelig til at glide i security”, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn, som håber på passagerernes forståelse

“Vi håber meget, at gæsterne vil vise forståelse overfor vores ansatte, som gør alt, hvad de kan for, at alle får en god oplevelse”.

Efterårsferien er i Billund Lufthavn en uges højsæson på niveau med en travl uge i sommerferien.