Nye varme vinterdestinationer fra Billund

Sommerferieaktiviteten venter lige om hjørnet i Billund Lufthavn, og temperaturen har for længst nået sommertemperaturen. Det kan man roligt vænne sig til, for til vinter er der to nye varme vinterdestinationer fra Billund Lufthavn: Dubai og Marokko. Og så kommer der to ugentlige afgange til Gran Canarie.

Der er fuld fart på aktiviteten i Billund Lufthavn. Udsigterne til rekordmange passagerer er gode, og enden på rutenyheder er langt fra slut. Danskerne kan se frem til tre vinternyheder fra Billund Lufthavn bl.a. starter to nye charterdestinationer op: Bravo Tours starter charterflyvninger til Marokko, og Primo Tours starter charterflyvninger til Dubai.

“Bravo Tours og Primo Tours tilføjer to nye destinationer i deres portefølje fra Billund Lufthavn, og vi ser meget frem til at få både Dubai og Marokko på vores destinationskort. Begge destinationer er spændende, og de tilbyder begge noget, som en lang række charterdestinationer ikke kan”, siger Jesper Klausholm, direktør for ruteudvikling, marketing og kommunikation og fortsætter:

“Vi har haft stor passagervækst frem til nu, og aktiviteten vil fortsætte med at være høj et godt stykke frem. Det er derfor også helt fantastisk, at vi kan være med til at præsentere nyheder henover vinteren, hvilket i den grad øger optimismen for, at aktiviteten fastholdes på det høje niveau, vi nu er på”.

To gange om ugen til Gran Canerie
Desuden vil AirBaltic fra den 1. december flyve fra Billund Lufthavn til den populære vinterdestination Gran Canarie to gange om ugen. To ugentlige afgange på mandage og fredage er et attraktivt produkt, der rammer flere målgrupper, da der både er mulighed for en forlænget weekend, en uges ferie, 10-dages ferie eller meget længere.

Gran Canarie er en stor favorit blandt danskerne, der har brug for et lyspunkt i de mørkere danske måneder, og det er der nu mulighed for med to afgange til dertil.

“En varm vinterferie er for mange danskere med til at holde batteriet opladet på henover vinteren. Og Gran Kanarie er en destination, hvor en lang række danskere er i flere uger, men fra den her vinter er det også muligt at få et skud D-vitamin på en forlænget weekend eller en mandag-fredagsferie, siger Jesper Klausholm og afslutter:

“Vi har store forventninger til, at AirBaltic får god succes med den her rute, da det for det første er utroligt attraktive rejsedage, og de her ruteflyvninger er et godt supplement til charterflyvningerne til Gran Canarie, fordi man med AirBaltic kan planlægge sin rejse fra a til b, og det kan være med til at tiltrække endnu flere gæster dertil”.