I december tager danskerne hovedsageligt til tyske byer for at nyde julestemningen

December og juletid nærmer sig med hastige skridt, og mange mennesker benytter lejligheden til at tage ud at rejse. Nogle for at komme væk fra det kolde vejr og andre for at nyde julestemningen og festlighederne, gøre nogle juleindkøb og besøge et autentisk europæisk julemarked.

Data fra Booking.com viser, at Hamborg er den mest bookede destination af danske rejsende i december, og generelt udgør tyske byer en stor del af toplisten, herunder Berlin, Flensborg, Lübeck og Kiel. Desuden ser det ud til, at de soltrængende danskere rejser til Thailand, da Bangkok er at finde på listen og den eneste destination uden for Europa.

Danske rejsendes 10 mest bookede internationale destinationer i december:

 1. Hamborg, Tyskland
 2. London, Storbritannien
 3. Berlin, Tyskland
 4. Flensborg, Tyskland
 5. Lübeck, Tyskland
 6. Paris, Frankrig
 7. Malmø, Sverige
 8. Kiel, Tyskland
 9. Bangkok, Thailand
 10. Stockholm, Sverige

December byder bland andet på hyggelige stunder på de charmerende julemarkeder, der dukker op rundt om i Europa i denne periode. For rigtig at komme i julestemning præsenterer Booking.com de mest populære destinationer for at tage på julemarkeder. Ifølge rejsende på Booking.com har mange tyske byer julemarkeder, der er værd at besøge, hvor du kan forkæle dig selv med noget juleslik, varm chokolade eller gløgg og virkelig nyde julestemningen.

Globale rejsendes mest anbefalede destinationer for julemarkeder:

 1. Köln, Tyskland
 2. Wien, Østrig
 3. Berlin, Tyskland
 4. Prag, Tjekkiet
 5. Nürnberg, Tyskland
 6. Düsseldorf, Tyskland
 7. Manchester, Storbritannien
 8. Strasbourg, Frankrig
 9. Dresden, Tyskland
 10. London, Storbritannien

For mange er juletiden lig med juleshopping, og en tid hvor indkøbscentre og shoppinggader verden over sætter deres julelys- og dekorationer frem for at skabe den helt rigtige julestemning til shoppeturen. Ifølge data fra Booking.com er danskernes foretrukne destination for shopping Hamborg og da byen også er den mest bookede destination i december, er der sikkert en del danskere der vil bruge tiden i smukke Hamborg på at juleshoppe.

Danske rejsendes mest anbefalede destinationer for shopping:

 1. Hamborg, Tyskland
 2. London, Storbritannien
 3. Flensborg, Tyskland
 4. Berlin, Tyskland
 5. København, Danmark
 6. Aarhus, Danmark
 7. Malmø, Sverige
 8. New York, USA
 9. Lübeck, Tyskland
 10. Odense, Danmark