Stor travlhed i efterårsferie i Billund Lufthavn

Efterårsferien i Billund Lufthavn byder på mange glade rejsende, der har brug for en pause fra det grå, danske efterårsvejr. Weekenden i uge 41 bliver i særdeleshed travl. Her er nogle råd, som du skal være opmærksom på, når du rejser ud af Billund Lufthavn.

Vejret skildrer i høj grad med, at det er blevet efterår i Danmark, og det betyder, at danskerne skal mod varmere himmelstrøg. Terminalen i Billund Lufthavn bliver i weekenden op til uge 42 fyldt med rejseglade vestdanskere, der har pakket kufferten for at bruge efterårsferien under varme himmelstrøg syd på.

Billund Lufthavn opfordrer til at pakke lidt ekstra tålmodighed sammen med solcremen, for der forventes høj aktivitet i Danmarks andenstørste lufthavn allerede fra onsdag i uge 41.

“Fra onsdag-søndag i uge 41 bliver der run på i terminalen. Så vi vil opfordre alle passagerer om at væbne sig med lidt ekstra tålmodighed og være godt forberedt hjemmefra med check-in online, sikre at passene er gyldige, og at man har styr på, hvad man skal have op af håndbagagen i security”, siger Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn er sikre på, at flowet kommer til at gå godt, men at kø ikke er til at undgå. Securitymedarbejderne har fået det nye securitysystem mere under huden, og det gør securitytjekket endnu mere smidigt end i forsommeren. Derudover bliver den nye grænsekontrol taget i brug, og det skaber også optimisme.