Rejsebureau sætter salgsrekord

Rejseselskabet TUI solgte i sidste uge 50 procent flere sommerrejser end samme uge sidste år. Det gør sidste uge til den bedste salgsuge målt på sommerrejser i fem år.

Ferielysten er intakt og det vidner salget om hos en af landets største rejseselskaber, TUI. Sidste uge blev nemlig en rekorduge hos rejseselskabet, der i fem år ikke har solgt så mange sommerrejser på en uge, som de gjorde i sidste uge.

Sammenlignet med samme uge sidste år er der tale om en stigning i salget på 50 procent. Af samme årsag har TUI valgt at indsætte tre yderligere afgange i sommerperioden fra København til to af deres mest populære sommerdestinationer, Kreta og Rhodos. Yderligere en afgang indsættes i forsommeren fra Billund til Rhodos.

”I sidste uge har vi solgt næsten dobbelt så mange sommerrejser, som vi gjorde under Black Friday-ugen tilbage i november, så det vidner endnu mere om, hvor meget fart der har været på salget af sommerrejser i sidste uge. Købelysten er stor og rigtig mange danskere sidder fortsat på lur efter den helt rigtige sommerrejse, hvilket vi også kan se på den stigende trafik til vores hjemmeside” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef på TUI.