Indbydende By: Fujikawaguchiko i Japan

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed. Dem præsenterer vi løbende her på Bangeforikkeatleve.dk og på VilGerneLeve.dk. I dag Fujikawaguchiko i Japan.

FujikawaguchikoJapan
Fujikawaguchiko ligger for foden af det ikoniske Fuji-bjerg og er kendt for sin betagende udsigt. Byen byder på en perfekt blanding af naturlig skønhed og rig kultur. Byen fungerer også som porten til området Fuji Five Lakes, hvilket giver rejsende nem adgang til Lake Kawaguchi, Yoshida Trail og de mange varme kilder i området. Hvis du elsker at tage billeder, kan du komme til observationsdækket på Mount Tenjo via Kachi Kachi Ropeway og nyde en helt enestående udsigt over Mount Fuji. I selve byen kan du på Kubota Itchiku Art Museum opleve kunstværker af kunstneren, der genoplivede silkemaling til dekoration af detaljerede kimonoer i Muromachi-perioden. Musikelskere kan tage til Kawaguchiko Music Forest, et temamuseum med mekaniske musikinstrumenter og smukke anlagte haver.

Her skal du bo:
 Fuji Onsenji Yumedono giver de rejsende en luksuriøs ryokan-oplevelse i en fredfyldt oase bygget ved hjælp af traditionelle japanske byggeteknikker. Overnatningsstedet, som ligger lige over 300 meter fra Lake Kawaguchiko, byder på lokal mad fra området og suiter med varme kilder på værelset.